1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

NetVista booting to wrong speed?

Discussion in 'PC Hardware' started by ***** charles, Nov 16, 2006.

  1. Hi all,

    I am in front of an IBM Net Vista 6643-13U.
    When it boots, it shows the cpu running at 333MHz
    instead of the supposedly correct 667 as depicted
    in IBM's website. My questions are:
    how do I get it to boot to the correct speed?
    is there one or more jumpers on the motherboard
    that may affect the boot speed?
    thanks,
    charles.....
    ***** charles, Nov 16, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. fvaneeuwen
    Replies:
    2
    Views:
    370
    fvaneeuwen
    Dec 4, 2005
  2. Mark Graveline

    IBM NetVista Won't Boot

    Mark Graveline, Apr 28, 2004, in forum: IBM
    Replies:
    0
    Views:
    1,476
    Mark Graveline
    Apr 28, 2004
  3. Ed Moore
    Replies:
    2
    Views:
    14,412
    slimz
    Aug 7, 2006
  4. noneyabusiness

    Accessing BIOS on NetVista PC

    noneyabusiness, May 26, 2005, in forum: IBM
    Replies:
    1
    Views:
    5,046
    Don Hickey
    May 26, 2005
  5. Jon Berry

    Netvista 2254 Case Fans

    Jon Berry, Jan 24, 2006, in forum: IBM
    Replies:
    0
    Views:
    769
    Jon Berry
    Jan 24, 2006
Loading...

Share This Page