1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

New Gigabyte 5870 issue and fix

Discussion in 'ATI' started by GaryR, Feb 23, 2011.

  1. GaryR

    GaryR Guest

    Just built a new system with a Gigabyte GV-R587UD-1GD and in 3D games
    it would flash to a blank screen (not blank really, lots of vertical
    stripes in different colors at different times). The fix was to
    download the Gigabyte VGA @BIOS utility and the new F8 BIOS (came with
    F7), and flash it to the newer BIOS.

    Was running with no overclock, all stock, but will now start messing
    with it.

    Works great so far!
    G
     
    GaryR, Feb 23, 2011
    #1
    1. Advertising

  2. GaryR

    Jim Guest

    Holy shit a GPU vendor that releases BIOS updates! Have the same card was
    at F5 thanks for the heads up. Now to resist buying another one for Xfire
    from today's shellshocker for $180.
     
    Jim, Feb 24, 2011
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Thomas Womack
    Replies:
    1
    Views:
    570
    Niels Fröhling
    Sep 24, 2009
  2. Craig Coope
    Replies:
    1
    Views:
    689
    Craig Coope
    Sep 25, 2009
  3. Antonio López de Santa Anna

    New 5870 arrives and it meant I had to rebuild 2 computers

    Antonio López de Santa Anna, Oct 7, 2009, in forum: ATI
    Replies:
    2
    Views:
    530
    Antonio López de Santa Anna
    Oct 8, 2009
  4. Elmer Fudd
    Replies:
    1
    Views:
    621
    Elmer Fudd
    Oct 31, 2009
  5. Daffy Duck
    Replies:
    7
    Views:
    622
    peter
    Nov 15, 2009
Loading...

Share This Page