No boot on MS-6577

Discussion in 'MSI' started by Paul D.Smith, Sep 2, 2008.

  1. Paul D.Smith

    Paul D.Smith Guest

    Can someone tell me whether there is any hope for am MS-6577 that fails to
    boot? This is one I'm trying to get going for a friend so all bets are off
    as to what they really did to it ;-).

    Symptoms are that the CPU fan starts and keeps going, but that's it.
    Nothing on screen and no beeps.

    I've tried new power supply and a different (known working) processor.

    There doesn't seem to be any indication that it tries to access an attached
    floppy drive to I don't think the various BIOS recovery options are
    possible.

    So, dead or worth getting the BIOS EEPROM reblown?

    Thanks,
    Paul DS.
     
    Paul D.Smith, Sep 2, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Denis Mahony

    KR7A-133 - boot v no boot reason?

    Denis Mahony, Oct 27, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    3
    Views:
    345
    Denis Mahony
    Nov 1, 2003
  2. Mike Fisher

    MS-6577 Processor Upgrade

    Mike Fisher, Sep 17, 2004, in forum: MSI
    Replies:
    0
    Views:
    1,145
    Mike Fisher
    Sep 17, 2004
  3. FewLeh
    Replies:
    0
    Views:
    2,395
    FewLeh
    Feb 19, 2007
  4. Replies:
    9
    Views:
    6,282
    quakeii
    Jan 28, 2008
  5. Paul D.Smith
    Replies:
    0
    Views:
    9,393
    Paul D.Smith
    Sep 2, 2008
Loading...

Share This Page