P35-DS3R Audio problem

Discussion in 'Gigabyte' started by bill@love.ranch, Aug 30, 2009.

  1. Guest

    P35-DS3R rev 1 MB with F13 BIOS

    recently I installed Windows 7.
    I could not get the HD audio to work properly.
    When I plugged in the HS to the front panel jack I no longer received
    a prompted asking what I had plugged in. I also did not get any sound
    from the HS. It still came thru the speakers.

    I tried everything. Seems others are having issues with this on other
    MBs, though not exactly the same problem, so I assumed it was a driver
    issue.

    Well, I tried ALL the drivers I could find. Then I discovered that if
    I plug the HS into the MIKE jack, I get a prompt and if I select HS
    the sound is directed to the HS instead of the speakers, like it once
    was.

    A new driver 2.31 just released. No help.
    I went back to XP and tried the latest driver. Same thing.
    I went back to the original Gigabyte driver disk and it still acts the
    same way.

    I ohmed out the wiring and it "appears" to be OK.
    I checked out the solders on the IO board. Everything OK.

    The only thing I haven't ripped out is the MB.

    Has anybody got any suggestions?????????????
     
    , Aug 30, 2009
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Z.K.
    Replies:
    10
    Views:
    4,586
    SumGuy
    Nov 1, 2007
  2. mark3038

    Ga-p35-ds3r

    mark3038, Oct 10, 2007, in forum: Gigabyte
    Replies:
    0
    Views:
    641
    mark3038
    Oct 10, 2007
  3. Replies:
    1
    Views:
    740
  4. Z.K.

    P35-DS3R won't boot

    Z.K., Nov 26, 2007, in forum: Gigabyte
    Replies:
    1
    Views:
    894
  5. Paul
    Replies:
    0
    Views:
    1,030
Loading...

Share This Page