P35 Platinum boot up sequence

Discussion in 'MSI' started by mtr18103@yahoo.com, Aug 26, 2007.

  1. Guest

    Just installed new system P35 plat MoBo. Intel 6750 CPU. X1950 Pro
    graphics card.

    Systems powers on for a second or two, then shuts down for a second.
    It then restarts with no issue. Is this normal for this chipset or
    MoBo.

    I hear two quick beeps when it boots. But have no issues yet.
     
    , Aug 26, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. Guest

    On Aug 26, 7:54 am, wrote:
    > Just installed new system P35 plat MoBo. Intel 6750 CPU. X1950 Pro
    > graphics card.
    >
    > Systems powers on for a second or two, then shuts down for a second.
    > It then restarts with no issue. Is this normal for this chipset or
    > MoBo.
    >
    > I hear two quick beeps when it boots. But have no issues yet.


    Yes. It's normal.
     
    , Sep 23, 2007
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    1
    Views:
    934
  2. cphillips581
    Replies:
    6
    Views:
    846
    SKJoy2001
    May 9, 2008
  3. Rod
    Replies:
    0
    Views:
    854
  4. Paul
    Replies:
    4
    Views:
    1,520
    SKJoy2001
    May 8, 2008
  5. Carl Byrns

    R31 boot problem boot sequence?

    Carl Byrns, Oct 11, 2005, in forum: IBM Thinkpad
    Replies:
    5
    Views:
    623
    Carl Byrns
    Oct 13, 2005
Loading...

Share This Page