P5l-mx

Discussion in 'Asus' started by bugzpodder, Dec 17, 2006.

  1. bugzpodder

    bugzpodder

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    1
    Hi, I just got a new computer yesterday with Asus P5L-MX motherboard. After I finally got XP installed after 5 hours, I discovered that PC Probe II has shown me that MB had being running at 45-50 degree celsius, and chassis fan had a 0 rpm... NOw i dont even know if I have a chassis fan or not (i had to turn that reading on explicitly)... but thise readings are worrying me!! All the other readings are normal. what should I do at this point? Please help
     
    bugzpodder, Dec 17, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. qq
    Replies:
    2
    Views:
    745
    SKJoy2001
    May 9, 2008
  2. Jerry Wong

    Asus - P5L-MX

    Jerry Wong, Mar 10, 2007, in forum: Asus
    Replies:
    1
    Views:
    448
    SKJoy2001
    May 9, 2008
  3. GazzaS

    ASUS P5L-VM 1394 RAID?

    GazzaS, Mar 22, 2007, in forum: Asus
    Replies:
    1
    Views:
    1,258
    boris300
    Mar 22, 2007
  4. zered

    P5L 1394 and IDE drives

    zered, Apr 25, 2007, in forum: Asus
    Replies:
    3
    Views:
    331
    DaveW
    Apr 26, 2007
  5. Trin

    fsb:dram & p5l-mx

    Trin, Dec 13, 2007, in forum: Asus
    Replies:
    8
    Views:
    569
Loading...

Share This Page