P5W DH Deluxe cold boot problem

Discussion in 'Abit' started by barmaley, Oct 23, 2006.

  1. barmaley

    barmaley

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    2
    P5W DH Deluxe cold boot problem (sorry wrong thread)

    The system suddenly stopped to cold boot after complete powering off.
    I was able to boot it after pressing the case's power switch numerous times and powering on/off the PSU. If I just switch off the system using case's power switch (green LED on the MB stays on) then system boots just fine but if I turn off the PSU then after repowering I experiencing the described problem. If I've managed to boot then the system works just fine even under heavy load for a long time.
    Any thoughts?

    MB - ASUS P5W DH Deluxe
    CPU - Core2 Duo E6600 2.4GHz
    RAM - 2Gb Corsair XMS2 DDR2-667
    PSU - SeaSonic S12-430W
    HDD - 2x300Gb PATA Seagate, 400Gb SATA300 Seagate, 160Gb PATA Maxtor
     
    Last edited: Oct 23, 2006
    barmaley, Oct 23, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. cal
    Replies:
    11
    Views:
    591
  2. Hoonose
    Replies:
    0
    Views:
    255
    Hoonose
    Dec 24, 2003
  3. seeker
    Replies:
    4
    Views:
    470
    seeker
    May 21, 2005
  4. Chloe
    Replies:
    1
    Views:
    906
    Gary S. Terhune
    Jun 8, 2004
  5. barmaley

    P5W DH Deluxe cold boot problem

    barmaley, Oct 23, 2006, in forum: Asus
    Replies:
    0
    Views:
    418
    barmaley
    Oct 23, 2006
Loading...

Share This Page