1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

SB Live Value problem w2000/XP

Discussion in 'Soundblaster Live' started by Niclas, Jan 17, 2004.

  1. Niclas

    Niclas Guest

    My PC is:
    3 OS: Windows2000, XP and 95.
    HD 40GB and 256MB RAM
    Soyo mainboard with AMD K62/400
    Video NVidia Riva TNT 16MB

    There is no problem with my card under Windows95, but when I use 2000
    and XP, there is bad sound when I read my HD or CD Rom, it sounds like
    little beeps from my sound card. It's only when I access the hd or CD
    under 2000 or XP.
    Do you know what is the problem?, please help me, I downloaded the
    latest drivers from Creative website, but the problem is still there.
    Please, if you know something about it, tell me.

    Thanx
    Niclas, Jan 17, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jeff Lake
    Replies:
    3
    Views:
    293
    Edwin Davidson
    Feb 14, 2004
  2. Phil, Squid-in-Training

    Kingston Value vs Corsair Value RAM for OC SockA XP-M

    Phil, Squid-in-Training, Dec 23, 2004, in forum: Overclocking
    Replies:
    3
    Views:
    367
    Courseyauto
    Dec 30, 2004
  3. Sven Schmeier

    SB Live Value DMA Problem

    Sven Schmeier, Feb 11, 2004, in forum: Soundblaster Live
    Replies:
    2
    Views:
    773
    Sven Schmeier
    Feb 11, 2004
  4. Jerry

    XP SP2 and Live 5.1 Value problem

    Jerry, Oct 12, 2004, in forum: Soundblaster Live
    Replies:
    4
    Views:
    969
    Jim Routis
    Oct 20, 2004
  5. Ben
    Replies:
    23
    Views:
    585
    Spehro Pefhany
    Apr 17, 2007
Loading...

Share This Page