SN25P - microphone is extremely noisy

Discussion in 'Shuttle' started by Lars Balker Rasmussen, Mar 25, 2006.

  1. Hi,

    Just build a system with a SN25P, 4000+, 7900GT, and it's really
    working quite well.

    However, apart from the sound playback being a lot more "tinny" than
    the Audigy2 ZS in my old system, I pretty much can't use a microphone
    at all! It's very noisy, with a pulsing sound, outdrowning whatever I
    say.

    I read that the drivers on the cd can cause problems (though noone
    mentioned the problem I'm having), so I uninstalled, ran drivercleaner
    pro, and installed the newer driver from via's homepage. Still the
    same problem.

    Does anyone have any experience with this problem?

    I'm considering putting a FW/USB sound-"card" on the box instead, but
    surely that shouldn't be necessary?
    --
    Lars Balker Rasmussen
     
    Lars Balker Rasmussen, Mar 25, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Me

    Shuttle SN25P

    Me, May 2, 2005, in forum: Shuttle
    Replies:
    3
    Views:
    831
    Allen
    May 12, 2005
  2. Tony Clark

    Anyone using SN25P?

    Tony Clark, Aug 11, 2005, in forum: Shuttle
    Replies:
    1
    Views:
    935
    Lutz Hildebrandt
    Aug 16, 2005
  3. Dan

    SN25P : Which VGA card?

    Dan, Sep 17, 2005, in forum: Shuttle
    Replies:
    0
    Views:
    953
  4. Jerome Morrow
    Replies:
    0
    Views:
    262
    Jerome Morrow
    Jul 23, 2003
  5. rickman
    Replies:
    1
    Views:
    336
    JeffM
    Apr 24, 2008
Loading...

Share This Page