SN85G4 V3 and ATI AIW Radeon 8500DV

Discussion in 'Shuttle' started by workingideas@gmail.com, Apr 29, 2005.

  1. Guest

    Building a new system -- putting an ATI AIW Radeon 8500DV in an SN85G4
    V3 Shuttle. Have installed the appropriate drivers after spending much
    time with ATI Tech Support. However, system crashes (black screen), and
    then automatically reboots, when I go into the TV functionality.

    Other details: XP Pro SP2, AMD Athlon64 3200+, 2.21 GHz, 1 GB RAM.

    Is this card and the FN85 mb incompatible? Any tweaks possible to make
    these two work together? Bios updates? ATI tekkies thought there might
    be a conflict issue with the onboard sound card.

    Any feedback much appreciated.
     
    , Apr 29, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ToolPackinMama
    Replies:
    1
    Views:
    280
  2. Paul ONeill

    ATI AIW 8500DV or AIW 9000

    Paul ONeill, Dec 19, 2003, in forum: ATI
    Replies:
    4
    Views:
    280
  3. New Question
    Replies:
    2
    Views:
    267
    Danny Greaves
    Apr 22, 2004
  4. P. Jayant
    Replies:
    1
    Views:
    246
    T Shadow
    Jan 22, 2005
  5. Dick LeCompte

    ATI AIW RADEON 8500DV

    Dick LeCompte, May 8, 2005, in forum: ATI
    Replies:
    1
    Views:
    274
    Gordon Scott
    May 9, 2005
Loading...

Share This Page