1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

SoundBlaster Live Value Win ME Issue - Unable to install driver

Discussion in 'Soundblaster Live' started by Iwi, Nov 8, 2005.

  1. Iwi

    Iwi Guest

    Hi,

    Tried to install the SoundBlaster Live Value driver under Windows ME but I
    am not able to get it going. Seems like the driver is no good, even though
    it is supposed to work under ME. Windows sees the hardware but than again it
    does not work. Driver appears to install ok but upon completion of
    installation it does not work and in the hardware report it shows an error.
    Tried a few times but to no avail.

    Does anyone know a fix for this or have a driver ? the card used to work but
    won't work since re-installing Windows.

    Thanks,

    Iwi
     
    Iwi, Nov 8, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Anthony Edwards
    Replies:
    16
    Views:
    740
    Tom Scales
    Apr 4, 2004
  2. Jay Chan
    Replies:
    10
    Views:
    642
    S.Lewis
    May 24, 2004
  3. BRH
    Replies:
    0
    Views:
    694
  4. J

    Sound Blaster Live Value! w/ Win XP

    J, Feb 26, 2005, in forum: Soundblaster Live
    Replies:
    8
    Views:
    1,841
    Jeff McNulty
    Mar 16, 2005
  5. KG
    Replies:
    1
    Views:
    11,660
    Shep©
    Dec 29, 2005
Loading...

Share This Page