SR1603WM won't boot?

Discussion in 'Compaq' started by ***** charles, Feb 8, 2007.

  1. Hi all,

    I just got a hold of a Presario SR1603WM computer.
    It as a Sempron 3200 in it with one stick of 512M ram.
    When I first got it I determined that the power supply
    was bad so I got a new one. After I hooked it up, the
    computer does the same thing, after I push the power
    button, the keyboard lights flash, the monitor light goes
    from amber to green, the hd light flickers and that's it,
    nothing on the screen, no boot routine. Does this
    mean the motherboard is fried? Any other insights?

    thanks,
    charles.....
    ***** charles, Feb 8, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. ***** charles

    daffcs Guest

    Hi charles

    i have had this problem with computers that i have worked on and i
    found that sometimes if you pull the modem out the computer they boot
    up. hope this helps.


    David
    daffcs, Feb 19, 2007
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Parallax Abstraction

    P4B266-C Boot Problem - Won't Scan Boot Devices

    Parallax Abstraction, Nov 14, 2003, in forum: Asus
    Replies:
    2
    Views:
    533
    DaveW
    Nov 15, 2003
  2. Cavebutter

    848p-a won't boot, won't even post

    Cavebutter, Nov 9, 2004, in forum: ECS
    Replies:
    2
    Views:
    625
    OldFartJAC
    Nov 22, 2004
  3. bnichols
    Replies:
    0
    Views:
    384
    bnichols
    Feb 12, 2004
  4. Davy
    Replies:
    0
    Views:
    1,106
  5. Olde Fortran
    Replies:
    2
    Views:
    3,420
    Olde Fortran
    May 31, 2006
Loading...

Share This Page