Two Tone Beep from MSI 648 (MS-6585) Motherboard

Discussion in 'MSI' started by George Johnson, Jul 5, 2003.

  1. Here's my configuration:

    Raidmax Case with 350w Power Supply
    MSI SiS 648 max/MS-6585 Revision v1.x, BIOS 1.3
    Intel Celeron 2.0 Retail
    2 Corsair 512MB 333 DDR Unbuffered DIMMs
    Saphire ATI OEM 128MB Radeon 9000 AGP Card
    80GB Hitachi/IBM Hard Drive
    Windows XP

    The problem is that the motherboard makes a two tone beeping sound
    every 10~20 min according to pc-alert no noticeable rise in temp (34
    degress is what it reads). Replaced Corsair RAM with Crucial Memory,
    updated the Bios from 1.3, to the latest version from the MSI's
    website, loaded the default BIOS settings, disassembled and
    reassembled all connectors and parts, switched video cards, and still
    the beeping occurs.

    Has anyone experienced this problem or something similar to it, or
    have any other suggestions?

    Thanks.
     
    George Johnson, Jul 5, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. zero

    BE7 - beep , beep beep

    zero, Oct 5, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    9
    Views:
    698
    Temor
    Oct 7, 2003
  2. Lost
    Replies:
    2
    Views:
    843
  3. sean darcy

    why steady beep tone on knoppix?

    sean darcy, Jan 7, 2005, in forum: Gigabyte
    Replies:
    1
    Views:
    389
    SteveK
    Jan 7, 2005
  4. Macross
    Replies:
    1
    Views:
    416
    Johoo
    Sep 6, 2003
  5. LostSoul
    Replies:
    0
    Views:
    423
    LostSoul
    May 17, 2004
Loading...

Share This Page