VA-503+ MB copying partitions from HD1 to HD2

Discussion in 'FIC' started by G. Adams, May 17, 2005.

  1. G. Adams

    G. Adams Guest

    Hello,

    Hope there's a guru(s) around.

    I've purchased two WD80GB drives in the past. Recently purchased
    a WD120GB drive. All drives are 'JB' type. All 7200RPM rabbits.

    Using 'Copy Commander' I copied entire WD80GB to new WD120GB. Transfer
    rate approached 200MB/min. Same applied when copying WD80GB to
    secondary WD80GB. Satisfied with that transfer rate.

    Recently, I tried to use Copy Commander to copy WD120GB partitions to
    secondary WD80GB drive. Transfer rate was surprisingly only 75MB/min.

    Any clues/suggestions at troubleshooting the cause?

    CPU is K6-550, Memory is 392MB, MB is FIC VA-503+ with JE4333 BIOS,

    UDMA is BIOS detected for each HD,


    Thanks for any replys,

    G.
     
    G. Adams, May 17, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Nick Mirro

    Copying partitions on SATA drives

    Nick Mirro, Jul 9, 2003, in forum: Asus
    Replies:
    9
    Views:
    287
  2. Tim
    Replies:
    5
    Views:
    401
  3. -
    Replies:
    0
    Views:
    242
  4. Leo Tick

    k6-2 on a 503+

    Leo Tick, Jun 26, 2003, in forum: FIC
    Replies:
    7
    Views:
    1,111
    Kyle Brant
    Jun 28, 2003
  5. Phil Schuman

    Acronis - copying 3 partitions

    Phil Schuman, Dec 3, 2005, in forum: Laptops
    Replies:
    3
    Views:
    316
    Rod Speed
    Dec 3, 2005
Loading...

Share This Page