Video Issues

Discussion in 'Tyan' started by Azriel, Nov 2, 2006.

  1. Azriel

    Azriel

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Messages:
    1
    My Specs:

    Tyan S2466 Tiger MTX Motherboard
    G-force FX Series 256mb AGP video card
    450W Power Supply

    I'm getting absolutely no video. The funny thing is, the monitor is sending through the port (found this out once I disconnected the cable while the computer was still on, only recieved the no signal error once I did this) I tried the card in another machine, I tried it with the hard drive the card worked with. I checked the manual for any jumper settings, checked online for hidden jumper settings. There is no onboard video.
     
    Azriel, Nov 2, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dylan Christopherson

    NF7 v.2 Video Issues

    Dylan Christopherson, Nov 25, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    1
    Views:
    283
    chris.catt
    Nov 26, 2003
  2. Timothy T. Doran
    Replies:
    4
    Views:
    311
    John Lewis
    Feb 8, 2004
  3. Timothy T. Doran
    Replies:
    0
    Views:
    1,027
    Timothy T. Doran
    Feb 7, 2004
  4. Timothy T. Doran
    Replies:
    1
    Views:
    318
    Never anonymous Bud
    Feb 7, 2004
  5. John Sutter
    Replies:
    0
    Views:
    417
    John Sutter
    Feb 20, 2004
Loading...

Share This Page