Motherboard Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Tyan error codes

 
 
Clueless
Guest
Posts: n/a
 
      11-05-2005, 02:59 PM
Hi

Trying to get a 1u server running, specs are as follows:

Tyan S2881 motherboard with onboard SCSI Rev 1.01, Thunder K8SP
Single core Opteron 246 x 2 processors.
REG ECC PC2100 DDR RAM 4 GB (manuf HP, new, 512 x 8 sticks)
SATA WD 80 GB HDD

It was purchased from a hosting solns provider but sat unused for 4 mths &
is refusing to boot up now.
It has a port 80h LED display which shows a "03" error code.

It has been a while since I did anything like this & would appreciate being
pointed to appropriate resources or if anyone can help me directly.

I have tried reseating the memory, checking connections etc.

Thanks

S. Althaf


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tyan Thunder S4985 POST codes Matt W Tyan 0 12-15-2010 07:40 AM
NF7-S Rev2.0 and error codes Per Nielsen Abit 10 12-16-2004 08:59 PM
HP LaserJet 2100/2200 error codes news HP 5 08-03-2004 11:05 AM
Error codes for AK32E Frank B Shuttle 1 09-08-2003 10:34 PM
8RDA+ problems (voltages and error codes) Steven Kristjansson Epox 3 07-03-2003 03:23 AM


All times are GMT. The time now is 03:15 AM.


Welcome!
Welcome to Motherboard Point
 

Advertisment