AB9 Pro and AHCI

Discussion in 'Abit' started by bafenator@gmail.com, Mar 13, 2007.

  1. Guest

    If I try to install Windows XP on my AB9 Pro with AHCI enabled, it
    cannot find my sata hard drives - no matter which driver disk I use.
    If I install *then* enable AHCI, XP won't boot. If I leave AHCI
    disabled, my optical drive's performance sucks.

    Any tips on which driver disk to use, or which magic incantations to
    recite in order to get XP to install on this board with AHCI enabled?
     
    , Mar 13, 2007
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Michael Ingeman-Nielsen

    'fail safe' after bios flash - Abit AB9 PRO

    Michael Ingeman-Nielsen, Dec 10, 2006, in forum: Abit
    Replies:
    8
    Views:
    2,290
    Michael Ingeman-Nielsen
    Dec 22, 2006
  2. John Cole
    Replies:
    2
    Views:
    2,901
    Richard Hopkins
    Dec 19, 2006
  3. Evert

    AB9 Pro & Intel RAID...

    Evert, Jan 15, 2007, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    904
    Evert
    Jan 15, 2007
  4. AB9 Pro Boot Issues

    , Feb 19, 2007, in forum: Abit
    Replies:
    1
    Views:
    1,286
    Barney Rubble
    Feb 21, 2007
  5. Replies:
    0
    Views:
    1,355
  6. P Gagg
    Replies:
    13
    Views:
    1,574
    Phil Weldon
    May 18, 2007
  7. P Gagg
    Replies:
    0
    Views:
    916
    P Gagg
    May 14, 2007
  8. Replies:
    20
    Views:
    3,337
    Richard Hopkins
    Aug 19, 2007
Loading...