1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

abit sg-71 motherboard and intel 2.6ghz processor

Discussion in 'Hardware' started by dfai44, Nov 5, 2003.

  1. dfai44

    dfai44 Guest

    i just replaced my old motherboard and processor. in my first attempt
    to boot my comp i went into the bios to see if my periphirals were all
    recognized and they were. i continued the boot sequence and it just
    stops and ask if i want to boot normal, safe, or last good boot.
    under normal it loops through above sequence. under safe mode it
    scrolls multi(0)disk(0)partition(1)window\sysytem32 followed by
    several different files. I tried to boot to the cdrom that came with
    the mother board unsucessfully. for some reason although i get the
    hard drive lite, i don't think it's being accessed. any help would be
    appreciated. i've installed 256 mb of dimm memory and the board has
    onboard video,lan, and sound. thanks for your help.
     
    dfai44, Nov 5, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. dfai44

    dfai44 Guest

    the problem was i had not reloaded my operating system. i did'nt think
    to do so because i used the same hard drive. anyway after booting to
    the op system cdrom everything works as advertised.
     
    dfai44, Nov 10, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.