AK77-600GN

Discussion in 'AOpen' started by Dave T, Jan 30, 2005.

  1. Dave T

    Dave T Guest

    Just put an AMD Athlon 3200+ (Barton) in my motherboard and I am a little confused over
    the settings. I have the latest BIOS (R1.08) but the BUS is shown as 200MHz with a ratio
    of x11. Is this correct?

    Dave
     
    Dave T, Jan 30, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Dave T

    robert mason Guest

    I have a P4 2.8ghz and it is 200x14 so I reckon yours should be 200x16

    "Dave T" <> wrote in message
    news:IBbLd.3097$...
    > Just put an AMD Athlon 3200+ (Barton) in my motherboard and I am a little

    confused over
    > the settings. I have the latest BIOS (R1.08) but the BUS is shown as

    200MHz with a ratio
    > of x11. Is this correct?
    >
    > Dave
    >
    >
     
    robert mason, Feb 1, 2005
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Li'l ol' me

    Re: AK77 Plus - PC1600 only?

    Li'l ol' me, Jul 6, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    534
    Li'l ol' me
    Jul 6, 2003
  2. Robert Smith

    AK77 pro max speed CPU?

    Robert Smith, Jul 6, 2003, in forum: AOpen
    Replies:
    2
    Views:
    2,727
    Robert Smith
    Jul 6, 2003
  3. me

    AK77-8XN Boot up problems

    me, Jul 9, 2003, in forum: AOpen
    Replies:
    0
    Views:
    1,399
  4. Replies:
    4
    Views:
    1,410
  5. Dragonfly
    Replies:
    2
    Views:
    1,108
    Michael Pelley
    Jul 21, 2003
  6. John7
    Replies:
    2
    Views:
    1,710
    Brian
    Jul 5, 2004
  7. Replies:
    1
    Views:
    1,719
  8. GarethJ

    SATA problem on AK77-600GN

    GarethJ, Aug 21, 2008, in forum: AOpen
    Replies:
    1
    Views:
    3,070
    GarethJ
    Aug 21, 2008
Loading...