alarm sounding mainboard

Discussion in 'Chaintech' started by Tom, Aug 1, 2003.

  1. Tom

    Tom Guest

    I installled a new bios on my 6BTM, I followed the manual of
    chaintech. I\ve made a MSDOS reboot disk, restarted my computer in
    DOS, ran AWDFLASH then replaced my old BIOS bin file with 6BTM0505.
    Then after a while the program did ask me to remove the disk from the
    A drive. But after that i restarted and all went well. But then i
    removed some cables to built my new HD in, but then after a restart it
    kept making noises. The mainboard makes an two second beeb, and then
    continues with making a alarm kind of beeb......
    With cold sweat on my fore head i'm askiing you for a solution.

    )-:

    Tom
     
    Tom, Aug 1, 2003
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Mark H
    Replies:
    2
    Views:
    4,928
    Ola Thorén
    Jul 14, 2003
  2. Wormwood
    Replies:
    6
    Views:
    469
    Debug
    Feb 23, 2004
  3. :-: Ghost Chip :-:

    AI7 sounding alarm

    :-: Ghost Chip :-:, Jan 31, 2006, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    505
    :-: Ghost Chip :-:
    Jan 31, 2006
  4. Ray
    Replies:
    0
    Views:
    1,182
  5. El Bandito
    Replies:
    4
    Views:
    1,306
    El Bandito
    Apr 8, 2006
  6. swoozie
    Replies:
    3
    Views:
    503
  7. Reddy
    Replies:
    0
    Views:
    1,034
    Reddy
    Jul 5, 2003
  8. Terry
    Replies:
    4
    Views:
    1,383
    SumGuy
    Jul 26, 2007
Loading...