1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

ATI/Sapphire Radeon 9200SE installation help please!!

Discussion in 'ATI' started by bhost, Mar 5, 2004.

  1. bhost

    bhost Guest

    Hi I recently just bought and installed a sapphire radeon 9200SE
    graphics card on my new computer (AMD XP barton 2500+ and asus a7v8x-x
    mobo running on windows 98 freshly installed)

    I tried installing the cd that came with the card but after selecting
    express, or custom, nothing happens and the cd stops reading from the
    disc.

    Can someone please tell me what I'm doing wrong? I have no idea why
    the sapphire cd isn't installing the drivers for my new system.

    Please help someone! [:(]

     
    bhost, Mar 5, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. bhost

    NightSky 421 Guest


    Try downloading and installing the latest drivers from Sapphire and see what
    happens then. I assume you already have the motherboard chipset drivers
    installed? Anyway, the drivers that come on the CD are usually a few
    versions out of date.
     
    NightSky 421, Mar 5, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.