1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Ati x800 pro, no audio recorded with MMC?

Discussion in 'ATI' started by Nobody_of_Consequence, Aug 31, 2004.

  1. Has anyone managed to record audio along with video
    when using MMC? All of the profiles in setup screen
    show no audio available. Other applications such as
    Virtualdub captures video and audio just fine on the X800
    with an Audigy 2 as soundcard, but to avi only.
     
    Nobody_of_Consequence, Aug 31, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. OCZ Guy
    Replies:
    4
    Views:
    380
    OCZ Guy
    Aug 13, 2004
  2. Jeff
    Replies:
    5
    Views:
    575
    Ken Maltby
    Jul 4, 2006
  3. potato
    Replies:
    2
    Views:
    390
    T Shadow
    Feb 3, 2008
  4. deep_blue

    Intel DP35DP Motherboard, No Sound/Audio

    deep_blue, Jun 28, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,889
    deep_blue
    Jun 28, 2008
  5. Replies:
    1
    Views:
    230
    Tom Harrington
    Sep 25, 2006
  6. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    782
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  7. SignTech
    Replies:
    0
    Views:
    478
    SignTech
    Feb 21, 2017
Loading...