av40s 3.1 fsb and vcore entries

Discussion in 'Shuttle' started by wal, Mar 30, 2005.

  1. wal

    wal Guest

    hi all
    i have stability problems with this board (blue screen and freeze
    random with xp professional)
    i tried to upgrade last bios, b6, but nothing changed. i dont see
    vcore and fsb entries to overclock and improve stability. where is my
    fault?
     
    wal, Mar 30, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. pjp
    Replies:
    4
    Views:
    407
  2. w. ouwerkerk

    Problems with index entries

    w. ouwerkerk, Jul 7, 2003, in forum: Embedded
    Replies:
    1
    Views:
    483
    w. ouwerkerk
    Jul 7, 2003
  3. w. ouwerkerk

    Problems with index entries

    w. ouwerkerk, Jul 7, 2003, in forum: Embedded
    Replies:
    0
    Views:
    427
    w. ouwerkerk
    Jul 7, 2003
  4. w. ouwerkerk

    Problems with index entries

    w. ouwerkerk, Jul 7, 2003, in forum: Embedded
    Replies:
    0
    Views:
    377
    w. ouwerkerk
    Jul 7, 2003
  5. somebodys mother

    Why would 3 motherboards appear in Device Manager

    somebodys mother, Jun 2, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    868
    somebodys mother
    Jun 2, 2008
  6. Nathan_ulags

    Motherboard for my 3 ghz processor

    Nathan_ulags, May 28, 2010, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    735
    Nathan_ulags
    May 28, 2010
  7. Alan Baker
    Replies:
    0
    Views:
    270
    Alan Baker
    Aug 4, 2010
  8. macattack600

    3 volt hot , rail and ground need help shorted out mobo

    macattack600, Aug 3, 2011, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,094
    macattack600
    Aug 3, 2011
Loading...