1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Cannot install softmod drivers

Discussion in 'ATI' started by paul, Apr 8, 2005.

  1. paul

    paul Guest

    Hi,

    I am trying to instal the latest softmod drivers from
    http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php but they will not
    install. The stall in the wmd driver setup with a complaint about
    remote procedure call.

    In my error log I get the following:

    Event Type: Error
    Event Source: ati2mtag
    Event Category: None
    Event ID: 4
    Date: 08/04/2005
    Time: 22:11:22
    User: N/A
    Computer: PC1-XP
    Description:
    You are running different builds of the miniport and display driver.
    Please use a matched pair.
    Data:
    0000: 0e 00 04 00 01 00 5e 00 ......^.
    0008: 00 00 00 00 04 00 01 c1 .......Á
    0010: 1e 00 00 00 00 00 00 00 ........
    0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
    0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
    0028: 04 00 01 c1 ...Á

    Any one got any ideas.

    I uninstalled the previous ati control pannel and ati drivers first.
     
    paul, Apr 8, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. What about softmodding via Omega drivers?
    --

    Julian Richards
    computer "at" richardsuk.f9.co.uk

    XP Home
    L7S7A2 motherboard
    Powercolor 9800 SE 8 pipelines 438/364 with Omega drivers
    1 GB RAM
    10 GB + 80 GB HDs
    CD+DVD/CDRW drives
     
    Julian Richards, Apr 9, 2005
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.