Compaq Armada M700 dead - battery blink codes?

Discussion in 'Compaq' started by Eyvind Spangen, May 31, 2006.

  1. I have a Compaq Armada M700.
    Went on vacation. When I arrived back home, it was dead. I did not bring it
    with me.

    Symptoms: The battery LED (amber) in front will blink 8 times with a few
    seconds pause between each cycle. The hard drive LED over the keyboard will
    glow very dim. It will not respond to any power buttons etc. Behavior is the
    same with battery and AC connected, battery only or AC only. I have tried
    two different AC adapters, and the LED indicators on the battery indicates
    full.

    Anybody experienced this? It looks a lot like the system board, but the
    computer has only been sitting on my desk, so no impact damage. The Compaq
    service manuals does not mention anything like this symptoms..
     
    Eyvind Spangen, May 31, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Eyvind Spangen

    absask

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    This is ditto what's happening on my m700. Did you find a solution to it? Thanks
     
    absask, Nov 14, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. Eyvind Spangen

    Richie

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Did you try a new battery?:confused:
     
    Richie, Nov 16, 2010
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.