CONFLICTS WITH SOYO 7VBA133U AND A LAN NETWORK ADAPTER

Discussion in 'Soyo' started by ATRIN BRAZIL, Nov 29, 2004.

  1. ATRIN BRAZIL

    ATRIN BRAZIL Guest

    Does anybody knows anything about hardware conflicts between a Soyo
    7VBA133U and a LAN Network Controller installed in any PCI slot ?

    If I removed the LAN card, the system runs perfectly ! With the LAN
    card installed the boot stops on "Verify DMI pool data"...
    I have a CPU Pentium III Celeron 1.2GHz, 256mB RAM and a 10GB HD
    Maxtor with a Matrox G100 video board.
     
    ATRIN BRAZIL, Nov 29, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Joe and Julie
    Replies:
    0
    Views:
    498
    Joe and Julie
    Jul 23, 2003
  2. Tobias Hielscher

    Re: Auo Power Off after 9 seconds 7VBA133U

    Tobias Hielscher, Jul 23, 2003, in forum: Soyo
    Replies:
    0
    Views:
    477
    Tobias Hielscher
    Jul 23, 2003
  3. Ech Tername

    New Bios rev 2BA2 for 7VBA133U

    Ech Tername, Aug 31, 2003, in forum: Soyo
    Replies:
    0
    Views:
    604
    Ech Tername
    Aug 31, 2003
  4. stevest
    Replies:
    0
    Views:
    632
    stevest
    Jan 20, 2004
  5. Michael Steiner
    Replies:
    1
    Views:
    372
    Jim in Canada
    Apr 16, 2004
  6. MHz Tweaker
    Replies:
    0
    Views:
    641
    MHz Tweaker
    May 6, 2004
  7. Christopher Range

    SOYO 7VBA133U n' AHA-29320A-R/AHA-39320A-R

    Christopher Range, Sep 16, 2006, in forum: Soyo
    Replies:
    0
    Views:
    1,309
    Christopher Range
    Sep 16, 2006
  8. Replies:
    0
    Views:
    1,248
Loading...