Dimension 3000 - no audio after reformat

Discussion in 'Technical Support' started by HABU, Oct 31, 2006.

  1. HABU

    HABU

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I reformatted my Dell Dimension 3000 with my Dell provided Windows XP disk and everything works fine except my audio. I have tried numerous chipset drivers (4 - installed first as directed) and audio drivers (6) and still cannot enable the ADI 198x integrated audio card. Any suggestions for which exact chipset and audio driver combination I need? My patience is wearing thin. Thanks in advance.
     
    HABU, Oct 31, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. beechmere2000@yahoo.com

    No sound after Reformat and Reinstall

    beechmere2000@yahoo.com, Feb 7, 2006, in forum: Asus
    Replies:
    8
    Views:
    670
    No-one
    Feb 10, 2006
  2. scrompton@zoom.co.uk
    Replies:
    2
    Views:
    693
  3. optech290@nohotmailspam.org
    Replies:
    15
    Views:
    20,028
    longman
    Aug 20, 2006
  4. JBW
    Replies:
    3
    Views:
    1,694
    Jef Norton
    Oct 23, 2003
  5. deep_blue

    Intel DP35DP Motherboard, No Sound/Audio

    deep_blue, Jun 28, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,887
    deep_blue
    Jun 28, 2008
  6. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    780
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  7. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    619
    pclaptop
    Nov 28, 2016
  8. SignTech
    Replies:
    0
    Views:
    475
    SignTech
    Feb 21, 2017
Loading...