ECS KT600? CPU Fan sensor?

Discussion in 'ECS' started by Brian, Mar 1, 2005.

  1. Brian

    Brian Guest

    I recently put together a Semtron 2200 on a KT 600. Everything is working
    except the fan rpm sensor for the CPU. The fan is running fine and I have
    the fan connected to the right pin. So does anyone have an idea?

    Thanks,

    Brian
     
    Brian, Mar 1, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Brian

    Kent_Diego Guest

    I have a KT600-A and the fan speed sensor works fine. On my son's KT600-A,
    the CPU fan died and the motherboard refused to start. ECS issued new BIOS
    that removed that "feature", which you must have, as your computer will
    start up.

    Try plugging in other 3 wire fan into CPU Fan socket to trouble shoot.

    -Kent
     
    Kent_Diego, Mar 1, 2005
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Brian

    overclock ECS KT600?

    Brian, Feb 17, 2005, in forum: ECS
    Replies:
    3
    Views:
    967
    BigDog
    Aug 30, 2005
  2. Jess Fertudei

    ECS KT600-A? Good or Bad?

    Jess Fertudei, Mar 2, 2005, in forum: ECS
    Replies:
    5
    Views:
    1,008
    Kent_Diego
    Mar 4, 2005
  3. megamer

    ecs kt600-a problem....

    megamer, Apr 16, 2005, in forum: ECS
    Replies:
    0
    Views:
    1,136
    megamer
    Apr 16, 2005
  4. Brian
    Replies:
    0
    Views:
    772
    Brian
    Jan 26, 2004
  5. Jason
    Replies:
    1
    Views:
    4,401
    rennie
    May 25, 2006
  6. paq

    ECS KT600-A motherboard?

    paq, Jan 15, 2004, in forum: AMD Overclocking
    Replies:
    0
    Views:
    306
  7. ur_droll
    Replies:
    4
    Views:
    335
    ur_droll
    Jun 13, 2004
  8. thomwien
    Replies:
    0
    Views:
    2,366
    thomwien
    Feb 27, 2007
Loading...