ECS P4VXMS and New RAM problem

Discussion in 'ECS' started by dgmr, Jan 27, 2010.

  1. dgmr

    dgmr

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello Everyone
    I just purchased new RAM for the P4VXMS and I have a maddening RAM problem
    The RAM that I purchased is of nature
    PC133 512MB 512 MB SDRAM PC 133 MHZ MEMORY 168 pin RAM

    No matter how many sticks I put nor in which slot I put them in the BIOS won't reconginze more that 512 MB!
    I have reset CMOS bty removing the battery tried all the sticks seperately and etc and etc and no luck in have the BIOS "see" all the memory!
    Can anyone give me some ideas on what to do next!
    The BIOS I am using is 1.2c

    Thanks for any ideas!
    Dan
     
    dgmr, Jan 27, 2010
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Sam Cheung
    Replies:
    4
    Views:
    6,155
    Buffalo
    Jul 1, 2003
  2. Jason
    Replies:
    1
    Views:
    4,502
    rennie
    May 25, 2006
  3. LesGratuites.com

    Problem w/ Radeon 8500 LE and ECS K7S5A

    LesGratuites.com, Jun 28, 2003, in forum: ATI
    Replies:
    3
    Views:
    730
    LesGratuites.com
    Jun 30, 2003
  4. Slawek

    ECS A900 RAM upgrade problem

    Slawek, Dec 10, 2003, in forum: Laptops
    Replies:
    0
    Views:
    568
    Slawek
    Dec 10, 2003
  5. Alan Norton
    Replies:
    0
    Views:
    1,664
    Alan Norton
    Nov 2, 2006
  6. je98
    Replies:
    3
    Views:
    1,442
  7. Just Wondering
    Replies:
    2
    Views:
    4,017
    Just Wondering
    Feb 5, 2008
  8. thorntons
    Replies:
    1
    Views:
    3,427
    sushilpry
    Sep 11, 2009
Loading...