GA-EX58-UD4P BIOS problem

Discussion in 'Gigabyte' started by James, Jul 7, 2009.

  1. James

    James Guest

    I've had this board for nearly a month now. And it typically works just
    fine. However, every once in a while...at boot up time...it drops the newer
    F8 BIOS and resets itself back to the F7 version. This generally happens
    when I turn the computer ON after it has been turned OFF (i.e., a cold
    start). This happens on average about once every week. Any ideas?

    James
     
    James, Jul 7, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. DL
    Replies:
    0
    Views:
    1,089
  2. LeslieWest

    GA-EX58-UD5 FAILS TO BOOT

    LeslieWest, Apr 13, 2009, in forum: Gigabyte
    Replies:
    1
    Views:
    2,253
  3. James

    GA-EX58-UD4P memory question

    James, Jun 15, 2009, in forum: Gigabyte
    Replies:
    8
    Views:
    2,318
    James
    Jun 20, 2009
  4. Sherwin

    GA-EX58-UD4P northbridge & cooling

    Sherwin, Sep 7, 2009, in forum: Gigabyte
    Replies:
    2
    Views:
    1,096
    peter
    Sep 8, 2009
  5. Paul
    Replies:
    2
    Views:
    1,415
  6. JDLSuper55

    GA-EX58-UD3R Problem Please help

    JDLSuper55, Mar 18, 2010, in forum: Gigabyte
    Replies:
    6
    Views:
    2,399
    phlashman
    Jun 30, 2010
  7. JDLSuper55

    GA-EX58-UD3R Problem Please help

    JDLSuper55, Mar 18, 2010, in forum: Motherboards
    Replies:
    0
    Views:
    904
    JDLSuper55
    Mar 18, 2010
  8. Walt Gallus

    GA-EX58-UD3R: Serial Port

    Walt Gallus, Mar 19, 2010, in forum: Gigabyte
    Replies:
    7
    Views:
    1,396
    Walt Gallus
    Mar 21, 2010
Loading...