1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Geforce 7300 GT

Discussion in 'Nvidia' started by Blacknikon, Jul 4, 2009.

  1. Blacknikon

    Blacknikon Guest

    In my son's PC, a Pentium IV 2.4 Ghz, 1.3 Gb and 160 Gb HD, I put an
    almost new Geforce 7300 GT (AGP) 512 Mb videocard. Many graphical
    games show annoying stripes and black spots in the
    image. Updating with the latest nvidia drivers does not help.
    Is the video card defect or perhaps is a weak power supply
    (300W) responsible?. Someone an idea?

    Thanks,

    Eric
     
    Blacknikon, Jul 4, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Open the case while playing to see if it's heat issue.

    Also set the card (driver) to run at AGP 4x and disable AGP Fast Write
    to see if it would help.

    --
    @[email protected] Might, Courage, Vision, SINCERITY.
    / v \ Simplicity is Beauty! May the Force and Farce be with you!
    /( _ )\ (Ubuntu 9.04) Linux 2.6.30.1
    ^ ^ 14:20:02 up 2 days 33 min 0 users load average: 1.60 1.41 1.31
    ä¸å€Ÿè²¸! ä¸è©é¨™! ä¸æ´äº¤! ä¸æ‰“交! ä¸æ‰“劫! ä¸è‡ªæ®º! è«‹è€ƒæ…®ç¶œæ´ (CSSA):
    http://www.swd.gov.hk/tc/index/site_pubsvc/page_socsecu/sub_addressesa
     
    Man-wai Chang to The Door (+MS=32B), Jul 7, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.