Help... Hibernate problem with KR7A-Raid!!

Discussion in 'Abit' started by TORN, Nov 17, 2003.

  1. TORN

    TORN Guest

    Dear all,
    ok,after start my Window XP, if i never play any Game (MidNightClub2, Halo,
    ...) , the system is not problem when i Hibernate and resuming to windows,
    but if i play any game , after i hibernate , my system hangs up while
    resuming from STR with "blank black" screen ( after read the "hiberfil.sys"
    file, before the "Welcome screen").

    i try many version of Nvidia VGA driver also no help(44.03, 45.35,
    52.16...).. but there is no problem before...

    i laso try to set the ram setting in bios to "By SPD" .. but also no
    help....
    Please help...

    my sytem is :
    WinXP pro Eng
    AMD 2400+ 133*15
    Abit KR7A-Raid Bios CX(HPT 372 raid controler bios 2.34 , Driver 2.34)
    768 mbDDR333( 512+256)
    Maxtor 80G 7200rpm 2mb at raid ide 1 (Master) ata133
    Maxtor 40G 5400rpm at raid ide 2 (Master) ata 100
    Lite-On 24x CDRW -IDE 1 Master
    Asus 52x CDrom- IDE 2 Master
    Lite-on 16x DVD-IDE 2 Slave
    Leadtek FX5900 VIVO 128mb with 52.16 driver
    Via 3in1 4.43
    Audigy2 at PCI-2 (SB0240) with latest driver 440
    Pixel View TV Card- PCI-4
    Antec True power 480w PSU
    Philips 107P monitor.
    Aztech 56k internal Modem at PCI-6 Driver 2.1.34.0
     
    TORN, Nov 17, 2003
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.