HELP! SATA on 848-P v 2.0

Discussion in 'ECS' started by Pete Rynas, Aug 7, 2006.

  1. Pete Rynas

    Pete Rynas Guest

    no matter what setting i use in bios sata not "seen"?? i have disabled and
    removed the primary IDE cable( i know for a fact that this board won't do
    both at once) but in the past i did use a 80 gig, but this new 160 gig is
    giving me fits!! what mode(i.e. "enhanced,sata only,combined, or auto" and
    with or without the primary IDE disabled or not?? seems i have tried them
    all ways a couple of times.
    i wonder if i have to clear cmos, didn't have to before??
    any info greatly appreciated thank you pete rynas
     
    Pete Rynas, Aug 7, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. pavelforever
    Replies:
    0
    Views:
    1,409
    pavelforever
    May 11, 2005
  2. firing
    Replies:
    1
    Views:
    2,689
    old man
    Jun 19, 2006
  3. Samir Ribic
    Replies:
    0
    Views:
    291
    Samir Ribic
    Aug 26, 2004
  4. lyon_wonder
    Replies:
    1
    Views:
    434
    Seahorse
    Dec 27, 2003
  5. Pete Rynas

    HELP!! ECS 848-P SATA

    Pete Rynas, Aug 10, 2006, in forum: Motherboards
    Replies:
    0
    Views:
    1,584
    Pete Rynas
    Aug 10, 2006
  6. whatsupdude2007

    custom computer, and i need usb 2.0, help?

    whatsupdude2007, Mar 22, 2009, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    825
    whatsupdude2007
    Mar 22, 2009
  7. jacatone

    How do P.O.S.T. cards work?

    jacatone, Apr 20, 2010, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    1
    Views:
    1,162
    onadal
    Sep 2, 2010
  8. JackWatermelon
    Replies:
    1
    Views:
    549
    JackWatermelon
    Jan 26, 2017
Loading...