Help with a poorly X5DA8 please...

Discussion in 'Supermicro' started by Sueb, Aug 25, 2006.

  1. Sueb

    Sueb

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1
    Hi,

    I have a X5DA8, and the POST when you power it up is one long continuous beep or siren...

    I have reseated the CPU's with new Artic Silver 5, tried with just one CPU, I have also checked the auxilliary rail J15 is supplying 12v...

    I have 4 x Corsair PC-2100 256MB Registered DDR's present...

    Does anyone have any ideas where the fault may lie, or any further troubleshooting procedures for me?

    Thanks in advance,

    Susan
     
    Sueb, Aug 25, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Iain le Duc
    Replies:
    0
    Views:
    353
    Iain le Duc
    Dec 2, 2005
  2. J. Sokalski

    Anyone happy with the SM X5DA8

    J. Sokalski, Sep 3, 2003, in forum: Supermicro
    Replies:
    0
    Views:
    2,333
    J. Sokalski
    Sep 3, 2003
  3. Graffnoir

    X5DA8 Driver CD Help Needed Please

    Graffnoir, Nov 8, 2003, in forum: Supermicro
    Replies:
    0
    Views:
    1,276
    Graffnoir
    Nov 8, 2003
  4. s
    Replies:
    19
    Views:
    782
    Darthy
    Dec 18, 2003
  5. JLC
    Replies:
    18
    Views:
    503
    Idbbs01
    Feb 27, 2004
  6. Arkady Zilberberg

    Motorola ColdFire 16-bit timers - poorly documented

    Arkady Zilberberg, Jul 18, 2003, in forum: Embedded
    Replies:
    0
    Views:
    539
    Arkady Zilberberg
    Jul 18, 2003
  7. Stephen
    Replies:
    3
    Views:
    413
    Michelle Steiner
    Mar 3, 2007
  8. Robert Myers
    Replies:
    5
    Views:
    1,014
    Robert Myers
    Feb 2, 2010
Loading...