1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

IBM Thinkpad 755CE serial ports not responding

Discussion in 'PC Hardware' started by puritan_2076, May 22, 2007.

  1. puritan_2076

    puritan_2076 Guest

    I want to connect to the internet with my internal modem, but internet
    explorer (the windows '95 version) says the modem is being used by
    another dial up program. There is no other dial up program. In the
    "modems" section of "my computer", the diagnostic program cant open
    the port.

    I tried using an external modem on the serial port, but both I.E. and
    the diagnostic program said the serial port wasn't responding.

    What are the correct settings for the serial ports in Easy Setup ? (I
    am not using the ir)

    What is the correct port for the internal "MWave" modem/sound card in
    "Add new Hardware"?
     
    puritan_2076, May 22, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. puritan_2076

    Arno Wagner Guest

    I think these MWave ones are softmodems, i.e. they do not have
    a proper modem hardware and therefore do not simply show up
    as serial interface. AFAIK you need the right driver for it
    in order to get it to work.

    Arno
     
    Arno Wagner, May 22, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.