Intermittent Boot Issue on IC7

Discussion in 'Abit' started by mrstrat, Jul 26, 2003.

  1. mrstrat

    mrstrat Guest

    I'm have an intermittent problem with my IC7 at boot-up.

    It will do the memory check, go through the bios check, display the IDE
    devices then I get a fast double-beep and it freezes. At that point, I
    can't get into the bios setup or do anything but reboot.

    Again, this is only happening from time to time.

    Any ideas??
     
    mrstrat, Jul 26, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. mrstrat

    TomG Guest

    what RAM? what CPU? what fsb and ram settings and timing? what about the
    game acceleration setting?

    --

    Thomas Geery
    Network+ certified

    ftp://geerynet.d2g.com
    ftp://68.98.180.8 Abit Mirror <----- Cable modem IP
    This IP is dynamic so it *could* change!...
    over 115,000 FTP users served!
    ^^^^^^^
     
    TomG, Jul 26, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. mrstrat

    mrstrat Guest

    Sorry Tom!! :cool:

    ABIT IC7 BIOS 1.3
    Intel P4 2.4C 800MHZ FSB
    512MB Corsair XMS PC-3500C2 (Dual Channel) 2-7-3-3
    ATI Radeon 9500 (Sapphire)
    Windows 2000 Pro SP4
    HP DVD300i DVD-Writer
    Maxtor 80GB Diamondmax
    Maxtor 40GB Diamondmax
    Soundblaster Live!!

    Game Acceleration is disabled.

    Thanks!!

    Shawn
     
    mrstrat, Jul 26, 2003
    #3
  4. mrstrat

    h2so4 Guest

    If you're using Windows XP why not go to control panel/administrative
    tools/event viewer and see whether there are any reports in the log? These
    can at least give you a clue as to what might be going on.
     
    h2so4, Jul 26, 2003
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.