1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Just replaced a G400 with a G650....mouse cursor disapears??

Discussion in 'Matrox' started by David, Jul 10, 2005.

  1. David

    David Guest

    Since installing my G650, my mouse cursor no longer stops at the edge of the
    right side of the screen
    and the bottom.
    Left and top work correctly and mouse stops on edge.
    Re installed mouse drivers but suspect its the Matrox card.



    --
    ~d

    _____________________________________________
    «¤»¥«¤»§«¤»¥«¤»§«¤»¥«¤»«¤»¥«¤»§«¤»¥«¤»§«¤»¥«¤»
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
     
    David, Jul 10, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. David

    Tod Guest

    Could it be a setting in the Matrox drivers?
     
    Tod, Jul 10, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. David

    David Guest

    Thanks Tod.
    Yes.....although I am only running one monitor, the driver defaulted to two.
    Once I got that sorted, all was fine.
    Thanks for the answer

    david
     
    David, Jul 10, 2005
    #3
  4. David

    Salvatore Guest

    Yep, dual monitor ad you discovered.

    I have a g400, is the 650 a noticeable improvement??
     
    Salvatore, Jul 11, 2005
    #4
  5. David

    David Guest

    No........no real improvement in 2D quality.


     
    David, Jul 16, 2005
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.