K7vme system - no rebate yet, 2nd mo bo eats bios batteries.

Discussion in 'Soyo' started by john czarnuszewicz, Apr 20, 2005.

  1. SOYO was my favorite mo bo supplier in the old days.

    But now, its been 11 months since I bought the the SOYO 7VME barebones at
    Tiger Direct. I bought several other barebones at TIGER and other places. I
    build PCs for friends and relatives.

    I sent in the rebate forms. About 6 months ago I complained that the rebate
    had not shown up. Got a reply from SOYO that it was being processed. Nothing
    Yet. I think I would remember a $50 rebate.

    The original mo bo refused to boot, got a RMA and sent it back for a
    replacement. About $7 for shipping + $5 for SOYO handling.

    The replacement mo bo drains a fresh CMOS battery in about 3 weeks. I don't
    want to spend another $12 shipping and handling to get another defective mo
    bo.

    Now the SOYO case has an old MATSONIC mo bo that is running great. I know
    that this is not a power supply problem.

    Next month, I will go to the two LUGs ( Linux User Groups) I hang out in
    as well as the local PC USER (Windows) Group and update the gang on my SOYO
    (mis)adventures.

    Anyone else have this type of experience?
     
    john czarnuszewicz, Apr 20, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Vince
    Replies:
    32
    Views:
    2,365
    OldSailor
    Dec 27, 2005
  2. MJ
    Replies:
    0
    Views:
    332
  3. goldy
    Replies:
    1
    Views:
    446
    sam owens
    Jul 19, 2006
  4. Thomas G. Marshall
    Replies:
    0
    Views:
    562
    Thomas G. Marshall
    Sep 28, 2007
  5. Replies:
    0
    Views:
    1,036
  6. Mike K
    Replies:
    1
    Views:
    278
    matt neuburg
    Apr 21, 2004
  7. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    503
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  8. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    258
    pclaptop
    Nov 28, 2016
Loading...