1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

matrox g55o millenium

Discussion in 'Matrox' started by NCL@Jos, Dec 30, 2003.

  1. NCL@Jos

    NCL@Jos Guest

    Iam currently using a matrox g550 graphics card on my machine but every time
    I install the software after restart my tft screen gets no signal at all and
    restarting is very slow.
    In safe mode I have to shut off the card to get system to work normal again.
    The card is a AGP card on a ASUS A7M266 mobo.
    I used the older but alsom the newest drivers downloaded from matrox.com but
    it didn`t make any difference.
    Can anybody give me a clue cause I am out of answers.

    Thx.
     
    NCL@Jos, Dec 30, 2003
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. David Efflandt

    Millenium keyboard XP driver?

    David Efflandt, Apr 22, 2004, in forum: Gateway
    Replies:
    2
    Views:
    2,147
    krissy80
    Nov 18, 2006
  2. Jonathan_ATC

    Re: Millenium Screen Deteriorating

    Jonathan_ATC, Jul 13, 2003, in forum: Matrox
    Replies:
    0
    Views:
    474
    Jonathan_ATC
    Jul 13, 2003
  3. nubi
    Replies:
    2
    Views:
    469
    lobotomy
    Sep 7, 2003
  4. nubi
    Replies:
    1
    Views:
    573
  5. J.Clarke

    Millenium II

    J.Clarke, Nov 19, 2003, in forum: Matrox
    Replies:
    2
    Views:
    833
  6. Weasel
    Replies:
    0
    Views:
    1,061
    Weasel
    Aug 5, 2004
  7. atryda
    Replies:
    6
    Views:
    1,279
    Richard Hopkins
    Jan 9, 2005
  8. Replies:
    0
    Views:
    2,208
Loading...