1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Monitor blinks when I open the display-properties

Discussion in 'Nvidia' started by Alexandru Sarbu, Oct 25, 2003.

  1. Hi,

    Here is my Problem:
    I downloaded the actual denotaor driver an installed it (GF2 MX400, Win2k)
    After install I restarted, as asked and noticed that after i logged on, my
    monitor (EIZO L300 or so, LCD 15°) blinked very often (maybe 10x) and it
    took quite a time till it was ready. After I set up the resolution and
    color-range (which were reseted after install) properly I noticed that every
    time I click either on the NVidia-Icon on the taskbar or view the display
    properties my monitor blinks a few times, what is very anoying.

    Does anyone know this problem and how to get rid of it?

    Thanks
    Alex
     
    Alexandru Sarbu, Oct 25, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Alexandru Sarbu

    B Guest

    Guten Tag Alexandru,

    You have a 15 inch LCD monitor so drop the refresh rate down to 60 hertz and
    then see if you still exhibit the problem. Should that fail to resolve the
    problem reload your motherboard chipset drivers.

    regards

    Robert
     
    B, Oct 25, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.