Motherboard overheating after a disassemble and reassemble

Discussion in 'Shuttle' started by Chrisroc, Aug 9, 2011.

  1. Chrisroc

    Chrisroc

    Joined:
    Aug 5, 2011
    Messages:
    1
    Hey, I'm new to the forum , I am an IT major who is very eager to learn. Here's my problem..... I took my shuttle apart to clean the dust and stuff out of it because I may be selling it. It has an AMD processor with the bronze shim. I believe the mother board is a fn41. When I put everything back together and tried to start it I was met with that pesky red CPU over temp LED, then the system shuts down rite away.
    Any ideas?
     
    Chrisroc, Aug 9, 2011
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. GeoB
    Replies:
    0
    Views:
    761
  2. Wald
    Replies:
    0
    Views:
    570
  3. Norm Dresner
    Replies:
    7
    Views:
    4,736
  4. roger@rogndeb.us

    disassemble c166

    roger@rogndeb.us, Oct 14, 2005, in forum: Embedded
    Replies:
    9
    Views:
    870
    Henk-Piet Glas
    Oct 26, 2005
  5. darin Ginther
    Replies:
    4
    Views:
    2,686
  6. telegraphMelts

    Disassemble Thinkpad HDD?

    telegraphMelts, Jun 10, 2004, in forum: Laptops
    Replies:
    14
    Views:
    526
    dg1261
    Jun 13, 2004
  7. chipinapi
    Replies:
    0
    Views:
    1,511
    chipinapi
    Dec 16, 2004
  8. Adam
    Replies:
    3
    Views:
    539
Loading...