ms 6309 and harddisc 200 go

Discussion in 'MSI' started by annapuma, Dec 24, 2004.

  1. annapuma

    annapuma Guest

    i have a mainborad msi ms6309 and the bios doesn't see the 200 go of the
    harddisc (seagte barracuda) but 137 go.
    i wanted to flash the bios but on the msi and ami-bios web site there
    are not new bios update.the last update is the one that i have on the
    mainboard.

    i installe a patch of seagte and windows 98 see the 200go of the
    harddisc but when i writing more than 137 go of data,the harddisc errase
    other data.....i seem's because of the bios doens't see 200 but 137 no ?

    someone know how doing ?
    thanks
     
    annapuma, Dec 24, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. annapuma

    Nickeldome Guest

    You must partion the drive. At least 2x 100gb. That should fix the problem.
     
    Nickeldome, Dec 25, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. annapuma

    annapuma Guest

    this what i do but when i put data on a partition,the harddisc corupt
    data on the other partition when i arrive at 137 go


    Nickeldome a écrit :
     
    annapuma, Dec 25, 2004
    #3
  4. annapuma

    John Smithe Guest

    You may need a BIOS overlay.Take a look here:

    http://www.48bitlba.com/
    http://www.hexff.com/w98_hd.php
     
    John Smithe, Dec 25, 2004
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.