1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

NIC cannot receive packets but can send them

Discussion in 'Hardware' started by Iram, Nov 8, 2003.

  1. Iram

    Iram Guest

    Hello, I am running Windows 2000 pro on a Compaq Presario 5000 (about
    2 years old) and just a few days ago my pc could no longer access the
    internet.
    Network icon in the system tray shows that it is sending packets i.e.
    250 but it also shows 0 packets sent. I tried reinstalling the NIC
    drivers, rebuilt the machine with windows 2000 pro, with the newest
    driver, swapped cables. Has anyone ran accross this same problem? I
    think the PCI slots have all gone to hell because I tried all of them.
    Your help is greatly appreciated.

    Iram
     
    Iram, Nov 8, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Iram

    DaveW Guest

    Sounds like a bad NIC device: I don't know if yours is a card or on the
    motherboard. If its a card try replacing it.
     
    DaveW, Nov 9, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. Iram

    jamotto Guest

    What kind of internet connection are you using dial-up modem, dsl, cable, etc.
     
    jamotto, Nov 9, 2003
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.