No AGP Boot on Intel D815EFV

Discussion in 'Intel' started by Jeff, Oct 13, 2004.

  1. Jeff

    Jeff Guest

    Hello All,

    Brief Question, I can't boot to an AGP card. I have selected AGP as the
    default video displayed on boot in bios, but the imbedded PCI video is the
    only one that comes up. The AGP card has been verified working from 2 other
    Intel boards.

    SPEC:

    MoBo Gateway KittyHawk (#2514929), Intel # D815EFV (imbedded video)
    Phoenix Bios (from Gateway) EA81520A.15A.0011.P08, 8/6/02, Gateway BIOS
    p/n 9519109
    Video Card - ATI All-In-Wonder Pro AGP, Rage Pro #1024463930

    Gateway cannot help as this board was not purchased thru them.

    Any help appreciated.
    Thx, jeff
     
    Jeff, Oct 13, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Jeff
    Replies:
    12
    Views:
    1,071
    K Doty
    Feb 8, 2005
  2. Jeff

    No AGP Boot on D815EFV

    Jeff, Oct 12, 2004, in forum: Intel
    Replies:
    0
    Views:
    461
  3. Jeff

    No AGP Boot on Intel D815EFV

    Jeff, Oct 12, 2004, in forum: Hardware
    Replies:
    13
    Views:
    668
    K Doty
    Feb 8, 2005
  4. deep_blue

    Intel DP35DP Motherboard, No Sound/Audio

    deep_blue, Jun 28, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,827
    deep_blue
    Jun 28, 2008
  5. Jeff
    Replies:
    0
    Views:
    847
  6. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    623
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  7. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    386
    pclaptop
    Nov 28, 2016
  8. SignTech
    Replies:
    0
    Views:
    236
    SignTech
    Feb 21, 2017
Loading...