No beeps

Discussion in 'ECS' started by alandoc, Aug 13, 2007.

  1. alandoc

    alandoc

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    1
    I just tried to add some new DDR to my K8M800-M2.

    It was very fiddly and after switching back the PC back on again it wouldn't boot, there were no beeps, my primary HD didn't spin, but the slave did.

    No lights went on.

    I also think that I could smell burning.

    I tried different RAM - but no change.

    Any ideas on what went wrong? And what coudl fix it?

    Alan
     
    alandoc, Aug 13, 2007
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Randy Snyder

    Re: BD7-R Intermittenly Beeps

    Randy Snyder, Jul 5, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    844
    Randy Snyder
    Jul 5, 2003
  2. RageCage
    Replies:
    4
    Views:
    1,255
    Nick M V Salmon
    Jul 9, 2003
  3. Randy Snyder

    Re: BD7-R Intermittenly Beeps

    Randy Snyder, Jul 5, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    3
    Views:
    551
  4. Huw E
    Replies:
    1
    Views:
    1,479
    T. Lissner
    Jan 29, 2004
  5. JUSTME
    Replies:
    1
    Views:
    668
    victor f.
    Feb 5, 2004
  6. shima_sfp

    beeps,,beeeps and beeps

    shima_sfp, Oct 11, 2004, in forum: Asus
    Replies:
    1
    Views:
    833
    Venom
    Oct 12, 2004
  7. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    488
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  8. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    247
    pclaptop
    Nov 28, 2016
Loading...