No Display On Monitor in the Middle of Formatting But The CPU Still Running..Help!!

Discussion in 'MSI' started by Akem Asuka, Mar 9, 2011.

  1. Akem Asuka

    Akem Asuka

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    1
    i really love that CPU..and i'm new ti this all kind of stuff like this..please help me..before this,my cpu doing well.but i wanted to use window 7 ultimate..then i format it..but in the middle of expanding window files(formatting),the monitor lost signal..but the wierd one is th CPU is still running..why is this happen??

    My CPU..

    Intel Pentium 4 Socket 478
    DDR2 2GB Dual Slot
    512MB XFX NVIDIA Fatal1ty Professional Series
    180GB SATA
    DVD IDE..
    please help me..
     
    Akem Asuka, Mar 9, 2011
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. blewyn

    AMD in the Middle East

    blewyn, Oct 7, 2003, in forum: AMD Overclocking
    Replies:
    0
    Views:
    428
    blewyn
    Oct 7, 2003
  2. Zvuk

    middle button

    Zvuk, Feb 17, 2005, in forum: Laptops
    Replies:
    1
    Views:
    556
    Richard
    Feb 17, 2005
  3. peter pilsl
    Replies:
    1
    Views:
    1,591
    Dave - id
    Aug 7, 2005
  4. ronnieholland@sbcglobal.net

    Stuck in the middle of windows setup

    ronnieholland@sbcglobal.net, Oct 1, 2005, in forum: Laptops
    Replies:
    0
    Views:
    331
    ronnieholland@sbcglobal.net
    Oct 1, 2005
  5. ronnospamholland@sbcglobal.net

    Middle of Setup? Death with Win XP-Help

    ronnospamholland@sbcglobal.net, Oct 19, 2005, in forum: Laptops
    Replies:
    3
    Views:
    370
    J. Clarke
    Nov 23, 2005
  6. Wendell III
    Replies:
    5
    Views:
    479
    Wendell III
    Jul 16, 2005
  7. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    508
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  8. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    258
    pclaptop
    Nov 28, 2016
Loading...