no video on power up -- KN8

Discussion in 'Abit' started by ken, Dec 26, 2006.

  1. ken

    ken Guest

    the board has power, all the fans running, power leds lit, cmos reset.
    checked all connections - no video. Have no idea what to try.
     
    ken, Dec 26, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. ken

    Erjo8 Guest

    Erjo8, Jan 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Imran Khan
    Replies:
    3
    Views:
    727
    Dylan C
    Jan 2, 2006
  2. Guest
    Replies:
    1
    Views:
    1,105
    Wes Newell
    May 22, 2006
  3. paul123

    new video card showing no color

    paul123, Sep 27, 2006, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    905
    paul123
    Sep 27, 2006
  4. paul123

    new video card showing no color (6800xt)

    paul123, Oct 3, 2006, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    485
    paul123
    Oct 3, 2006
  5. mrbloody369

    Need help finding the right Up-dated Driver for PNY Verto GeForce 6200

    mrbloody369, Mar 5, 2007, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    436
    mrbloody369
    Mar 5, 2007
  6. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    666
    pclaptop
    Nov 28, 2016
  7. BenRaines
    Replies:
    1
    Views:
    365
    René Diepenbroek
    Jun 2, 2017
  8. SignTech
    Replies:
    0
    Views:
    503
    SignTech
    Feb 21, 2017
Loading...