1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

No Video output to external monitor or TV using GeForce4 420 Go

Discussion in 'Nvidia' started by Keith Sorbo, Jul 19, 2003.

  1. Keith Sorbo

    Keith Sorbo Guest

    I have a Toshiba Satellite 2435-S255 with a GeForce4 420Go display
    adapter. The computer works well.

    However, when I attempt to output video to either the S-Video port or
    the external monitor port (to LCD project), I get the computer
    display, but NO VIDEO. I.e. if I play a video on Windows Media Player
    or Real Player, the player shows up on the external display, but the
    video is absent, black, nothing.

    Toshiba says it is nVidia problem, since they don't write drivers.
    nVidia says it doesn't deal with end users.

    Is there any fix for this?

    Keith
     
    Keith Sorbo, Jul 19, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Keith Sorbo

    B Guest

    Try reducing the resolution on your Satellite display first to 800 x 600 and
    60 hertz and then try again.

    regards

    B
     
    B, Jul 19, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. Keith Sorbo

    Keith Sorbo Guest

    Tried that already. 800x600 is lowest resolution I can select and 60Hz
    is the lowest rate I can select.

    Keith
     
    Keith Sorbo, Jul 20, 2003
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.