1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

NVIDIA Detonator doesn't recognize Riva TNT2

Discussion in 'Nvidia' started by Raul, Jul 11, 2003.

  1. Raul

    Raul Guest

    This is my current configuration:
    Duron 800
    NVIDIA Riva TNT2 Model64 with 32.0 MB RAM
    OS: RedHat Linux 9.0 and Win98SE

    In RedHat Linux 9.0 drivers work flawlessly, acceleration is OK, and
    everyting works.
    In Windows98SE wich was newly and cleanly installed, when trying to
    install the detonator with its installation program it says it doesn't
    detect any NVIDIA chips. I tried it with 2 different detonators one
    from 2001 and one i downloaded yesterday, as said in NVIDIA's homepage
    for GeForce and TNT, windows 95 / 98 / Me, version 44.03, but none of
    them work, both saying they don't detect any NVIDIA chips.
    Can anyone please help me?
     
    Raul, Jul 11, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Raul

    JeB Guest

    have you installed your motherboard AGP chipset drivers?
     
    JeB, Jul 11, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.