P4P800VM issue with Fedora Core 2 Linux

Discussion in 'Asus' started by RCman, Aug 21, 2004.

  1. RCman

    RCman Guest

    I have a Colomachine CM54 SATA based 1U Server. Here is the hardware
    specification:

    http://www.colomachine.com/cm-54.htm

    Motherboard: Integrated ASUS P4P800VM micro-atx
    Processor: Intel® Pentium 4® 3.06GHz Processor (Hype-thread Enabled)
    Chipset: Intel® 82865G GMCH / Intel® 82801DB ICH5
    System Memory: 2 x 184 pins DDR266 DIMM sockets with a maximum of 4GB
    installed memory. (1GB DDR333 Installed)
    IDE/EIDE Interface
    Network Support: Intel 82562EZ LAN PHY 10/100Mbps Fast Ethernet Port
    (RJ45)
    BIOS:Award BIOS
    Video Support:Integrated 865G Chipset with onboard video. AGP 8X
    Hard Disk Drive: 2 x (Samsung or Seagate) 120GB SATA HD
    CD-ROM Drive: BTC 52X CDROM Reader (IDE)
    Power Supply:ATX 250 watts power supply (Dual 110V/220V Auto-switch)

    I am trying to load Fedora Core 2 on the machine and it will boot then
    whether I select graphical or text mode to perform the install; it
    starts to load then stalls when it gets to

    /sbin/loader

    It just sits there. a <CR> does nothing. what's wrong? what do I do?
    Is it a hardware problem or O.S. related issue?

    Thanks!
     
    RCman, Aug 21, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. RCman

    NBK Guest

    I had the same problem with my P4P800 Deluxe until i
    checked out http://www.fedorafaq.org/ for a fixed iso...
    HTH
    NBK
     
    NBK, Aug 21, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.